Over De Buurtcamping

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun eigen park. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren.
Op de Buurtcamping  is altijd één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen. Ontmoetingen die zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt en vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Zomer 2021

Dit jaar gaan we hoe dan ook ontmoetingen realiseren en zorgen voor een fijne vakantie in de buurt met maar liefst vijftig Buurtcampings door heel Nederland. Want juist nu is de behoefte aan ontmoeting en vakantie groter dan ooit. Uiteraard doen we  dit op een veilige 1.5 meter afstand en volgens de RIVM richtlijnen. Indien het niet mogelijk is om te kamperen vanwege de op dat moment geldende corona maatregelen zullen we leuke vakantie activiteiten in het park organiseren. In kleine groepjes, met een grotere groep of zelfs meerdere dagen achter elkaar. Zo willen we ook deze zomer iedereen een leuke en ontspannen vakantie bieden.


Wil jij dit jaar een handje helpen bij een Buurtcamping bij jou in de buurt? En zorgen voor een heerlijke vakantie voor de buurt? Kijk dan op de website van De Buurtcamping en meld je snel aan als vrijwilliger!

Happy Camping!

Klik hier om je aan te melden