vragen & antwoorden

Waarom start Melkunie 'Goed voor Melkaar'?

We geloven in de kracht van samen. Om elkaar net een beetje meer aandacht te schenken.  Om ‘t met elkaar voor elkaar te krijgen. Dat doen we al als zuivelcoöperatie. En dan gaan we nu ook proberen te bereiken via het bereik van onze pakken, die overal in ons land op tafel staan. Daarop zetten we sympathieke sociale initiatieven even vol in de schijnwerpers. 

Wat doet Melkunie voor de initiatieven? 

Wij zetten de initiatieven even vol in de schijnwerpers op onze verpakkingen en website. Zodat ze iedereen kunnen oproepen om tijd vrij te maken voor een ander. Iets voor elkaar te doen. Om een goed gevoel te geven en te delen. Zo maken we er met elkaar het beste van. Door het gewoon samen te doen. Doe je ook mee?

Hoe lang kan ik ‘Goed voor Melkaar’ en de initiatieven op de verpakkingen vinden?

We geloven in de kracht van samen. We willen mensen met elkaar verbinden. Om elkaar wat meer aandacht te geven. Daarom gaan we hier zo lang als mogelijk is mee door. Je kan ‘Goed voor Melkaar’ en de initiatieven vinden op onze 10 hardlopende liter pakken. Zo bereiken we veel mensen. Na een tijdje zal je weer andere initiatieven in de schijnwerpers zien.

Houden jullie rekening met de COVID-19 situatie?

In deze tijd is de behoefte aan elkaar een beetje meer aandacht schenken nog groter. Uiteraard wel met in acht neming van de op dat moment geldende COVID-19 maatregelen en richtlijnen. 

Daarnaast nemen de initiatieven de COVID-19 maatregelen en richtlijnen in acht. Zo houdt de Buurtcamping de ontwikkeling nauwlettend in de gaten. Indien het niet mogelijk is om te kamperen vanwege de op dat moment geldende corona maatregelen zullen ze leuke vakantie activiteiten in het park organiseren. In kleine groepjes, met een grotere groep of zelfs meerdere dagen achter elkaar. Jantje Beton geeft ook leuke en inspirerende speeltips die je ook in deze tijden kunt doen. Via Omapost kan je natuurlijk altijd een kaartje sturen.

Hoe kan ik mij aanmelden om op jullie verpakking te komen?

Via de volgende link kan je ons te laten weten dat je graag op onze verpakkingen wilt komen.

Ik heb mij aangemeld, maar wanneer weet ik of mijn initiatief op jullie verpakking komt?

Wat leuk dat je je hebt aangemeld. Wij gaan een paar keer per jaar de initiatieven op de verpakkingen wisselen. Zo is er genoeg tijd dat zoveel mogelijk mensen de boodschap op de verpakking hebben gelezen. Daarom verzamelen we eerst alle aanmeldingen en zullen wij daar te zijner tijd op terug komen. Nog even geduld.

Heb je nog een andere vraag? Wij horen het graag. Vul hier het reactieformulier in. Je kunt ons ook (gratis) bellen: 0800-2352752. Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur.