Samen Goed Voor Melkaar!

Melkunie brengt Nederland samen. Om elkaar net een beetje meer aandacht te schenken. Om ‘t met elkaar voor elkaar te krijgen. Dat doen we al als zuivelcoöperatie. En dat gaan we nu ook proberen te bereiken via het bereik van onze pakken, die overal in ons land op tafel staan. Daarop zetten we sympathieke sociale initiatieven even vol in de schijnwerpers. Zodat ze iedereen kunnen oproepen. Om tijd vrij te maken voor een ander. Om elkaar net een beetje meer aandacht te schenken. Om een goed gevoel te geven en te delen. Zo maken we er met elkaar het beste van. Door het gewoon samen te doen.

Ontdek alle initiatieven

 

De Jantje Beton Speelbeweging

Een gat in de lucht spring(touw)en, hutten bouwen, rennen, klauteren en verstoppen. Buitenspelen maakt kinderen vrolijk en blij. Het prikkelt de fantasie en is goed voor de sociale vaardigheden, gezondheid en motoriek. Bij Jantje Beton barsten we van de leukste tips en tricks, zodat je kids niet meer naar binnen te bewegen zijn.  

Lees meer en bekijk Jantje Beton’s Speeltips

 

Heel Nederland ontmoet elkaar op de Buurtcamping

Elk jaar gaan buurtbewoners door heel Nederland op vakantie in hun eigen buurt.
Drie dagen lang wordt het park omgetoverd tot een gezellige camping. Iedereen kan meedoen. Door bijvoorbeeld een luchtbed uit te lenen, de camping op te bouwen of een leuke activiteit te organiseren.

Lees meer en kijk wat jij kan doen!

 

Maak je oma of opa blij met Omapost

Opa’s en oma’s zijn gek op kaartjes. En op hun kleinkinderen. En die zitten veel op hun telefoon. Omapost slaat de brug! Met Omapost maak en verstuur je heel simpel een echt fotokaartje. Binnen twee dagen zit het kaartje in de brievenbus van je opa of oma. Zo heb je ineens een ander gesprek én contact! Hoe leuk! 

Lees meer en maak direct een kaartje!

Jouw initiatief op ons pak?

Wil je ook op onze pakken staan? En iedereen oproepen? Om bij te dragen aan jouw sympathieke sociale doel? Om even echt iets met elkaar te delen? Of voor elkaar te doen? Meld je dan aan. Met jouw initiatief waar iedereen aan mee kan doen. Of bijna iedereen. Want via onze pakken kunnen we heel Nederland bereiken en willen we dan ook zoveel mogelijk mensen verbinden. Zo laten we elkaar zien dat we er voor Melkaar zijn!

Klik hier om je initiatief aan te melden

 

Heb je vragen over Goed voor Melkaar 

 klik  hier