Over zuivel

Melk is de basis voor de meest uiteenlopende producten, we noemen deze producten ook wel zuivel. De melk van onze koeien is een bron van calcium, vitamine B2, vitamine B12 en eiwitten. Voor veel mensen is zuivel daarom een belangrijk onderdeel van hun voeding. En bovendien is het vooral erg lekker.

Loei-lekkere producten om mee te variƫren

Bij Melkunie doen we al lang ons best om jou te kunnen laten genieten van loei-lekkere producten. De ene keer kies je een pure yoghurt en de andere keer heb je misschien meer zin in vla. Wat je ook besluit, het Melkunie assortiment biedt jou de keuze tussen verantwoord en verwennend. Dus geniet van het leven en blijf lekker variƫren.

Meer weten over koeien en zuivelproductie, kijk op zuivelonline.

Weidemelk

Al onze verse koemelkproducten zijn gemaakt van weidemelk. Weidemelk is melk afkomstig van boerderijen waar de koeien van het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen. Want koeien en de wei horen bij elkaar. Prachtige weidelandschappen zijn door de eeuwen heen gevormd door de melkveehouderij. Het is een prachtig gezicht koeien hier te zien grazen. Daarnaast hebben koeien in de wei de ruimte voor hun natuurlijk graasgedrag.

 

Laat alle artikelen zien