Milk & Fruit original

Ja het is echt waar. Op verzoek van onze fans: ze zijn er weer! Het originele recept van Milk & Fruit is terug. In de smaken Milk & Fruit Aardbei Kers en Milk & Fruit Aardbei Banaan. Iets zoeter dan de lichtzoete varianten en zó lekker.

Mjam mjam, Aardbei Kers of Aardbei Banaan

Kiezen kiezen, dat is lastig vooral als het zulke heerlijke fruitsmaken zijn. Milk & Fruit is gemaakt van verse melk en sappig fruit. Smullen!
Milk & Fruit Aardbei Kers en Milk & Fruit Aardbei Banaan. Net iets zoeter dan de lichtzoete varianten en o zo lekker.

Milk & Fruit viert haar 20ste verjaardag! 

Precies 20 jaar geleden in 1996 kwam Milk & Fruit op de markt met Milk & Fruit Sinaasappel. Een grote innovatie. Tot die tijd was alleen melk of karnemelk bekend. Maar niet iedereen vond dat lekker en het was wel een beetje saai. De combinatie van melk met fruit zette de melkwereld op zijn kop. Melk met fruit ongehoord, maar wat was dat lekker en verrassend. Na Milk & Fruit Sinaasappel kwamen al snel meer smaken. Appel Peer en de toen onbekende vrucht mango. Een paar jaar later verraste Melkunie Milk & Fruit nogmaals met melk, groente en fruitcombinaties zoals ananas, meloen en komkommer. Lekker fris! Vandaag de dag heeft Milk & Fruit 3 lichtzoete smaken: Milk & Fruit Sinaasappel, Mango en Aardbei Kers. En sinds kort weer de autentieke receptuur van vroeger in de smaken Milk & Fruit original Aardbei Kers en Aardbei Banaan.

Laat alle artikelen zien