De aller- aller- állerlekkerste vla!

De vlamakers van Melkunie hebben een enorme passie voor vla. En daarom willen wij de allerlekkerste vla ván Nederland maken, vóór Nederland. En dat is gelukt! Onze vla’s zijn namelijk in een onafhankelijke smaaktest (2017) door consumenten beoordeeld. En wat blijkt? Er zijn geen lekkerdere karamelvla, chocoladevla en blanke vla dan die van Melkunie!

Het geheim van de smid

Vla maken is een vak. Een vak waar de vlamakers van Melkunie dag in dag uit mee bezig zijn om altijd de beste vla te maken.
Het begint met het selecteren van de hoogste kwaliteit ingrediënten met de allerbeste smaak. Uit de vele tientallen smaken die er zijn, wordt bijvoorbeeld precies de goede cacao toegevoegd. Niet te bitter, maar ook niet te zoet – voor in de chocoladevla. Daarna worden de ingrediënten in de juiste verhouding bij elkaar gebracht, héél snel verhit en ook snel weer afgekoeld.
Het resultaat? Een vla die heerlijk romig is, en tegelijkertijd lekker wegsmelt in je mond. Die dik genoeg is om ‘m lekker te kunnen scheppen. Met precies díe smaak die Nederland zo lekker vindt.

Nóg lekkerder!
Vla is het ideale toetje om zelf nóg lekkerder te maken. Maak bijvoorbeeld een overheerlijke vlaflip met yoghurt en je favoriete limonade. Of voeg stukjes banaan en chocoladevlokken toe, of verse aardbeitjes, of….wij horen het bij Melkunie graag! Tips zijn altijd welkom op onze Melkunie Facebook pagina. Vast bedankt! Want wij zijn gek op vla!


  

 

 

 

Laat alle artikelen zien