niet zomaar melk

Onze melk is niet zomaar melk!

niet zomaar melk

Melkunie Versfilter melk is wezenlijk anders dan de reguliere melk in de supermarkt. We leggen uit waarom:

• Melkunie melk wordt extra gefilterd, dit is een andere manier van verwerken dan reguliere melk. We noemen dit Melkunie Versfilter™ melk. Op het Versfilter™ blijven de bacteriën achter die melk zuur laten worden. Daardoor is de Melkunie verse melk aantoonbaar 7 dagen langer fris en vers.
• Melkunie melk is weidemelk. Dit betekent dat de koeien kunnen grazen in de wei, minimaal 120 dagen per jaar, 6 uur per dag. Welke koe vindt dat nou niet fijn? Om de extra kosten voor weidegang te kunnen betalen, krijgt de boer bij ons een premie. Bij sommige merken krijgt de boer deze premie niet, ook al wordt er wel weidemelk geproduceerd.

 

Laat alle artikelen zien