Al het goeie voor onze koeien!

Al sinds 1872 willen we elke dag bijdragen aan een goed gevoel. Samen met onze koeien natuurlijk. Ons unieke beter-voor-de-koe programma gaat daarom vanaf nu nog een stap verder dan weidemelk.

Al het goeie voor onze koeien!

 

Welzijn van de koe
De koeien gaan lekker naar buiten als het goed weer is. En eenmaal in de (ruimere) stal bepalen ze wanneer ze eten, drinken, lopen of liggen.

 Aandacht voor de natuur 
We maken op de boerderijen gebruik van 100% groene energie. Onze koeien lopen daarnaast in weides met bloemen en kruiden. Dat is goed voor bijen, vlinders en weidevogels.

 

 


Lokaal & van dichtbij
De melk komt bij Nederlandse boeren vandaan. Wij bieden ondersteuning in het behoud van ons Nederlands landschap. 

 Zo gaan wij steeds een stapje verder voor koe én natuur. Waardoor jij elke dag kunt blijven genieten van onze lekkere zuivel.

Hoe dit geborgd is?
Alle boeren die meedoen aan het programma, worden bij de ingang van deelname gecontroleerd en indien zij aan de eisen voldoen, gecertificeerd. Een onafhankelijke auditor controleert de melkveehouders jaarlijks. We hebben in de contracten met de boeren vastgelegd welke maatregelen worden genomen indien ze niet aan het programma kunnen voldoen. Er vinden daarnaast aangekondigde en onaangekondigde controles plaats.

Laat alle artikelen zien