Nieuw: Breaker Oats!

Maak kennis met onze Breaker Oats: een lekker, vezelrijk, eiwitrijk en lactosevrij tussendoortje. Met deze vullende snack kan jij vol energie de dag weer door!

 Breaker Oats Hét yoghurt tussendoortje voor elk moment

Je kent onze Breakers waarschijnlijk wel vanwege de handige knijpverpakkingen. Dat maakt deze yoghurt  snack super geschikt voor onderweg of even snel tussen je afspraken door. Wil je genieten van een yoghurt snack met een échte stevige bite? Probeer dan eens de Melkunie Breaker Oats.

Breaker Oats is verkrijgbaar in de smaken Bosbes-Framboos en Ananas-Mango. Deze lekkere en zachte yoghurt is gevuld met echt fruit en een mix van haver, boekweit en zonnebloempitten.

 


Steel cut oats voor een stevige bite

Voor Breaker Oats gebruiken we ‘steel cut oats’, oftewel gesneden havergrutten. Dit is haver die alleen gesneden wordt en niet geplet. Zo blijft de stevige bite lekker lang behouden!

Met Breaker Oats kies je voor een gezond* tussendoortje. Deze vullende snack is namelijk rijk aan eiwitten, een bron van vezels, niet kunstmatig gezoet en bevat 35% minder suiker**. Ook is de Breaker Oats lactosevrij.

Haal het maximale uit je dag met deze lekkere en vullende yoghurt snack. Ontdek ook onze andere Breakers!

 

*Eiwitten ondersteunen de spieropbouw. Een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk. De gemiddelde aanbeveling voor de consumptie van melk en melkproducten is 450 ml per dag.

**Bevat 35% minder suiker dan andere yoghurts met smaak

 

Laat alle artikelen zien