Een mooi gesprek start met een klein gebaar

Omapost vindt het belangrijk dat generaties met elkaar in contact blijven. Met Omapost maak je heel makkelijk en zonder gedoe van elke foto op je smartphone een echt papieren kaartje voor je opa of oma. Die wij direct voor je versturen. Zo verras je ze in een paar stappen met een persoonlijk kaartje in hun eigen brievenbus. Zo houden jullie contact. Bellen jullie misschien wat vaker. Spreken jullie snel weer af. En kan je oma (of opa) nog meer meegenieten van jouw avonturen.

Voor wie geen oma of opa meer heeft, bestaat de mogelijkheid om een eenzame oudere te ‘adopteren’. En natuurlijk mag je ook altijd een kaartje naar een ander lief persoon sturen die dat goed kan gebruiken.

Met de opbrengst van de kaartjes zorgt Stichting Omapost er voor dat jong en oud elkaar vaker ontmoeten. We organiseren pubquizzen, soepavonden, stadswandelingen en andere leuke evenementen. Zo streven we naar een Nederland waarin generaties zich verbonden met elkaar voelen en geen enkele oudere eenzaam hoeft te zijn. Wil je Omapost voordelig een keer uitproberen? 

Klik dan hier om direct een kaartje te maken