Onze campagnes

Op deze pagina vertellen we je alles over de nieuwste Melkunie PROTEIN producten, lopende campagnes, acties en meer. Lees snel verder!

Hero background Image
Standard image

Nieuw! Melkunie protein milkdrink 1 liter

De nieuwe Melkunie PROTEIN Milkdrink bevat 20 gram eiwitten in een nieuwe 1 liter verpakking. De milkdrinks bevatten geen kunstmatige zoetstoffen en zijn lactosevrij. Ideaal voor thuis. Gebruik de milkdrink als basis voor een smoothie, in een overnight oats recept, door pancake beslag en nog veel meer! Verkrijgbaar in de heerlijke smaken Chocolade en Vanille. Welke smaak is jouw favoriet? 

Standard image

Nieuw! Melkunie PROTEIN Coffee

Ontdek de perfecte combinatie van hoog in eiwitten en een dubbele shot espresso met de nieuwe Melkunie PROTEIN Coffee. Met de Melkunie PROTEIN Coffee wordt je dagelijkse portie eiwitten binnenkrijgen makkelijker en lekkerder dan ooit. Perfect voor iedereen met een actieve leefstijl.  Ideaal voor of na het sporten, voor onderweg of gewoon als tussendoortje. De Melkunie PROTEIN Coffees bevatten 20 gram eiwit per flesje, zijn vrij van kunstmatige zoetstoffen en zijn lactosevrij. 

Voed je ambitie met de Melkunie PROTEIN Coffees! Geniet van de verfrissende smaken Caffe Latte, Hazelnut Caramel en Chocolate Mocha. Welke smaak is jouw favoriet?